Techsoup

Van de Maxima Manege ontvingen wij de tip dat non-profit organisaties sponsoring aan kunnen vragen in de vorm van (vrijwel) gratis software, zoals Microsoft Office en Microsoft Windows.
Deze software voor het normale bedrag aanschaffen vergt best een flinke investering en dat geld kunt u ongetwijfeld ook voor andere zaken gebruiken.
Deze software is via www.techsoup.nl te verkrijgen. U moet zich op deze website registreren, waarna Techsoup beoordeelt of uw organisatie aan de voorwaarden voldoet.
Eenmaal lid, dan kunt u de software bestellen. Techsoup brengt slechts een klein bedrag aan administratiekosten in rekening.

Wat is TechSoup?

TechSoup geeft non-profitorganisaties toegang tot de donatieprogramma’s van technologieleveranciers. Met TechSoup kunnen non-profitorganisaties voordelig beschikken over veelgevraagde software en hardware en zo efficiënter hun goede werk doen. Onze donatiepartners zijn Microsoft, Cisco, Symantec, Adobe, Worknets, Bitdefender, CleverReach, Box.org, New Media 2Day, Autodesk en Procurios. 

TechSoup is wereldwijd actief en werkt in de Benelux samen met SOCIALware en Stichting GeefGratis.

Maxima Manege dank voor de tip! Doe er allen uw voordeel mee.

Afdrukken